Mikrofonilähetin

Elipa on kehittänyt mikrofonilaukaisimen skeet ja metsästysammuntaan. Muista kilpailijoistaan se eroaa sisäänrakennetulla ohjelmallaan. Painettuasi näppäintä kierros alkaa ja laite heittää kaikki kiekot järjestyksessään niin että sinun ei tarvitse laukausten taikka ampumapaikkojen välissä valita heitettäviä kiekkoja.

 

Mikrofonilaukaisin toimii langattomasti ampujan ja ohjainyksikön välissä. Mikrofonilaukaisin on yhteensopiva Elfipan ohjainyksikön radiovastaanottimen kanssa. Mikäli laitetta käytetään muiden valmistajien kanssa tarvitaan vastaanotin joka kytketään laukaisujohdon paikalle.
Laitetta voidaan käyttää normaalisti yksittäisiä kiekkojen ampumisessa. Laiteessa on myös toisto toiminto jolloin laite heittää samaa kiekkoa taikka tuplaa ilman erillistä valintaa. Skeet ohjelma antaa 2013ISSF sääntöjen mukaisen skeet kierroksen ja metsästysammunta ohjelma antaa sääntöjen mukaisen kierroksen.
Laite on varustettuna ladattavalla akulla ja akun kesto on noin 24 tunnin keston, laite katkaisee itsestään virran mikäli sitä ei käytetä 3 minuttiin. Laite on pienikokoinen ja sopii erinomaisesti liivien taskuun       

 

Mikrofoni lähetin

  • Skeet ja metsästysammunta ohjelma sisäänrakennettuna
  • Kiekon toisto ominaisuus, mahdollistaa shoot offien taikka yksittäisen kiekon toisto harjoituksessa
  • Sisään rakennettu akku n.24h akunkesto, itsesammutus mekanismilla
  • Helppo käyttöinen
  • Pieni kokoinen
  • Lisävaursteena myytävän vastaanottoyksikön avulla laite sopii muiden laitevalmistajien ohjainlaatikkoihin (Nasta)