SmartCard Yleisautomatio

SmartCard kortit perustuvat yksinkertaiseen periaatteeseen, asiakas voi ladata kortille rahaa jota hän voi käyttää kaikkien ratojen käyttämiseen. Eri radoille tai lajeille voidaan asettaa eri hinnat. Hinnat voidaan myös asettaa erilaisiksi eri käyttäjien välille esim. jäsen- vieras.

SmartCard kortti  
SmartCard kortti on jokaisen käyttäjän henkilökohtainen kortti. Kortille voidaan ladata rahaa ja kuluttaa sitä eri radoilla. Kortille on ohjelmoitu käyttäjän maksu ryhmä jolloin vieras ja jäsen maksavat eri hinnan. Käyttäjä ryhmiä on käytössä 4. Kortti on tilattavissa seuran omalla logolla.

 

SmartCard hallintalaite

 

SmartCard hallinta laiteen avulla voidaan muuttaa ratojen asetuksia. Erikoiskorttien avulla voidaan säätää esim. ratojen kiekkomäärä ja kierroshintaa. Laitteen avulla voidaan ladata kortille lisää rahaa tai poistaa. Laitteessa on muisti josta näkee kuinka paljon laitteella on ladattu rahaa.  Mikäli käyttöä halutaan rajoittaa on hallintalaitteeseen mahdollista asettaa salasana. Hallintalaitetta on erittäin helppo käyttää.

 

Automaattinen SmartCard latauslaite   

 

Automaattinen SmartCard latauslaite automatisoi radan myynnin. Mikäli korttiin halutaan lisää rahaa työnnetään se lukijaan ja sen jälkeen haluttu seteli koneeseen jolloin raha siirtyy kortille. Latauslaite toimii 5-10-20-50 euron seteleillä. Kassa kortilla voidaan lukea kuinka paljon koneeseen on syötetty rahaa, tämä helpottaa olennaisesti radan rahaliikenteen seurantaa.