BioLogic teknologia estää hajun leviämisen. Titanium Dioxide (TiO2) teknologia tarjoaa parhaan ratkaisun hajun, viruksien ja bakteerien eliminoimiseen. Teknologia perustuu ohueen TiO2 kalvoon joka estää mikrobien kasvun vaatteiden pinnalla.
Monikäyttöinen materiaali jonka tarkoitus on suojata vaatteita kulumiselta. Materiaali on tehty nylon ja polyester langoista jotka ovat pinnoitetut hankausta kestävällä liimalla.

Amortex on yksi parhaita tapoja suojata urheilu ja ulkoiluvaatteita. Amortexilla on erinomaiset ominaisuudet kestävyydessä, liukumattomuudessa sekä repeytymis- taikka viiltotilanteissa.

 

 

 

 

 

 

Beyond Vision camo kankaan tarkoitus on häivyttää metsästäjän siluetti maastoon, tällöin riista ei kykene havaitsemaan metsästäjää.

Camon kuviointi on suunniteltu niin että kankaassa olevat oksat, neulaset sekä lehdet ovat kuvattuna eri tasoille jolloin syvyysnäkö ei kykene eroittelemaan metsästäjää.

 

 

 

 


Tunnemme olomme mukavaksi silloin kun meitä ei palella tai hikoiluta. Lämpö on yksi pääsyistä epämiellyttävään olotilaan. Ihomme ei luovuta tai kerää kylmyyttä vaan luovutamme ja keräämme lämpöä.

HARTWARE konseptin avulla saavuttaneet yhden tavoitteemme: Luoda ulkoiluvaatteita ja kenkiä jotka luovuttavat ylimääräisen lämmön erilaisissa aktiviteeteissa.

Cotton Diamond vaatteet ovat valmistettu erittäin kestävästä puuvillasta. Puuvilla on PU pinnoitettu veden pitävyyden lisäämiseksi ja Teflon pinnoitettu kuitujen vahvistamiseksi.

Hengittävä puuvilla kangas on kudottu tarpeeksi tiukalle jotta se kestäisi pusikoissa mutta kuitenkin niin kevyeksi että kangas hengittää. Materiaalit ovat yleensä esipestyt tehtaalla ja valmiiksi kudottu puuvilla kangas on pesty uudelleen jotta siitä tulisi pehmeä.

Osmotech Plus kalvo on askeleen pidemmällä vedenpitävyydessä ja hengittävyydessä. Kalvo on valmistettu PTFEstä joka antaa erittäin korkean vedenpitävyyden (yli 10 000mm) ja hengittävyyden (10 000gr/m2).

Kalvo on laminoitu kankaaseen taikka se on vaatteessa erillisenä kalvona. Osmotech plus lisää huomattavasti mukavuutta ja käytännöllisyyttä vaatteissa.

EDS (Ergonomic Desing System) konseptin tavoite on tuottaa innovatiivisia sekä teknillisesti kehittyneitä vaatteita. Ihmiskeho on täynnä luita ja lihaksia joista voimme havaita kuinka seuraava pintamme eli vaatteemme tulisi muodostua.

Tätä ajattelumallia käyttämällä  EDS on mitoituksiltaan sopivampi. EDS on kehitetty myötäilemään ihmisen muotoja sekä tarpeellisia liikkumaratoja jolloin vaatteesta tulee erittäin istuva sekä käytännöllinen.

Kun kehomme ylikuumentuu, hikoilemme huolimatta siitä mitä meillä on päällä. Kun ylikuumentumista jatkuu tarpeeksi kauan jopa puuvillainen paita alkaa kastumaan.

Osmotech teknologian avulla vaateeseen on lisätty kalvo joka päästää mahdollisimman paljon ylikuumentumisesta johtuvaa vesihöyryä ulospäin mutta ei päästä vettä tulemaan vaatteiden lävitse. Osmotech parantaa oleellisesti lämmönsiirtoa ulospäin mutta pitää kehon kuivana ulkopuoliselta kosteudelta.

Windtech tuotteissa on tuulenpitävä kalvo. Windtech vaatteet ovat valmistettu ilmaa läpäisevistä materiaaleista kuten neulotusta taikka fleace kankaasta, tämän jälkeen niihin on laminoitu Windtech kalvo.

Windtech kalvo tekee vaatteista tuulenpitävät. Windtechillä varustetut vaatteet ovat erittäin miellyttävät pitää päällä niin kylmässä taikka lämpimässä säässä.

Xtretch tekee vaateista joustavia. Nylon/PVC pinnoitetut materiaalit antavat käyttäjälleen enemmän vapaudentunnetta ja joustavuutta.

Xtrech tekee materiaaleille suojaavan kuoren (100% vedenpitävä + tuulenpitävä + kestävä) joka tekee vaateista kuin toisen ihon joka joustaa ja myötäilee kehon liikkeitä.

CE(P.P.e. CAT II ) On hyväksyntäleima vaatteessa käytössä olevalle huomiovärille. Leima takaa että huomioväri täyttää sille asetetut vaatimukset. Leimalla varustettujen vaatteiden käyttäjä on helppo havaita heikkovaloisessa sateisessa kelissä.