185 PC Midi 12 C
   
Laporten PRO-sarjan heiti, 185 PC Midi 12 C on suunniteltu midi kiekoille. Heittimessä on käytetty samaa suunittelua kuin muissa PRO-sarjan heittimissä.

PRO-sarjan heittimissä on uusi heittolapa jossa on parempi kiekon asettelu heittopöydällä, tehokaan kaksois-veitsi irrotus systeemi kiekoille ja uusi runko joka parantaa tasapainoisuutta. 185 PC midi 12 C on korvaamaton heitin sporting radalla.

Heitin on varustettu Tilt-jalustalla joka mahdollistaa säädöt niin että heitin kallistuu 70˚ taakse ja 30˚ eteen sekä 35˚ kummallekin sivulle. Tilt- jalustassa on myös hienosäätö pultit jotka mahdollistavat erittäin tarkat säädöt.

Heitin on PRO sarjan mukaisesti varustettu erittäin laadukkaalla moottorilla ja vaihdelaatikolla. Heittimessä on myöskin kontrolloitu kiekon tiputus, kiekot ensin erotellaan toisistaan veitsierottimella ja pöydälle tippuessaan on pöydässä jousto joka estää rikkoontumisia. Pöydälle tiputtuaan kiekon paikkaa on kontrolloitu siten että vaikka heitin olisi äärimmäisessä asennossa niin kiekon lentorata on identtinen joka ikinen kerta.

185 PC 8C PROssa on myös särkymätön heittolapa joka ei hajoa vaikka se iskeytyisi jotakin kovaa vasten esim edessä oleva puuta taikka maata.

Heitin on ylivoimaisesti laadukkain heitin markkinoilla kuten muutkin PRO-sarjan heittimet ovat. Toimitetaan 50m lähetin kaapelilla. Laporte myöntää heittimelle 3 vuoden takuun sekä elinikäisen takuun heittolavalle.
Tekniset tiedot
Makasiineja 12
Kiekkomäärä 500
Heittoeteisyys (MAX) 100m
Uudelleenlataus aika 1,8s
Virta 12V
Kiekko tyyppi Midi(90mm)
 
Kiekko