185 Skeet 12C Beijing
     
185 Skeet 12C on vakuuttanut kaikki heti 2004 lanseeraamisen jälkeen. Se on valittu Ateenan sekä Pekingin Olympialaisiin koska se edustaa parasta osaamista ja laatua.

185 Skeet 12 on erittäin suuri makasiini 600 kiekolle, jonka ansiosta sen lataamisväli on pitkä. Heitin on varustettu solenoidilla joka lähettää kiekot välittömästi. Heittimessä on kontrolloitu kiekon tiputus, kiekot ensin erotellaan toisistaan veitsierottimella ja pöydälle tippuessaan on pöydässä jousto joka estää kiekon rikkoontumisia. Teknisien sovellutuksien ansiosta heitin tekee huomattavasti vähemmän rikkonaisia kiekkoja koska kiekot eivät ole puristuksissa.

Heittopöytä on huippu tarkasti valmistettu ja ruostumaton. Heitin on varustettu lavalla jossa on tärinän esto sekä skeet timer- elektroniikka laatikolla. Heittolapa on valmistettu erikoisteräksestä ja se on särkymätön, se ei hajoa vaikkakin se osuisi jotakin kiinteä vasten.

Heittimen runko on valmistettu hyväksikäyttäen uutta valutekniikkaa joka mahdollistaa erittäin tarkan lopputuloksen. Laporte on toteuttanut säädöt niin että niissä ei tarvita työkaluja. Vain muutamassa minuutissa voit säätää lentoradan korkeutta, heittimen kallistusta (lentoradan suoruus) sekä nopeutta.  

Toimitetaan 50m laukaisukaapelilla. Laporte myöntää heittimelle 3 vuoden takuun sekä elinikäisen takuun heittolavalle.
Tekniset tiedot
Makasiineja 12
Kiekkomäärä 400
Heittoeteisyys (MAX) 100m
Uudelleenlataus aika 1,8s
Virta 12V - 400V
Kiekko tyyppi Standard(110mm)
 
Kiekko