Skeet 185 8 C
     
Laporten Insinööri ovat käyttäneet hyväksi Olympialaisista kerättyä kokemusta luodessaan 185 Skeet 8C joka on löytänyt paikkansa markkinoilta ympäri maailman. Heitin tarjoaa parasta teknologiaa ja laadukkainta työtä sekä materiaaleja jotka ovat legendaarisen Laporten tunnusmerkkejä.

185 Skeet 8 C 8 osaiseen karuselliin mahtuu 400 kiekkoa. Heitin lähettää välittömästi kiekon solenoidi rakenteensa vuoksi. Heittimessä on kontrolloitu kiekon tiputus, kiekot ensin erotellaan toisistaan veitsierottimella ja pöydälle tippuessaan on pöydässä jousto joka estää kiekon rikkoontumisia. Teknisien sovellutuksien ansiosta heitin tekee huomattavasti vähemmän rikkonaisia kiekkoja koska kiekot eivät ole puristuksissa. Heittopöytä on huippu tarkasti valmistettu ja ruostumaton.

Heitin on varustettu lavalla jossa on tärinän esto sekä skeet timer- elektroniikka laatikolla. Heittolapa on valmistettu erikoisteräksestä ja se on särkymätön, se ei hajoa vaikkakin se osuisi jotakin kiinteä vasten.

Heittimen runko on valmistettu hyväksikäyttäen uutta valutekniikkaa joka mahdollistaa erittäin tarkan lopputuloksen. Laporte on toteuttanut säädöt niin että niissä ei tarvita työkaluja. Vain muutamassa minuutissa voit säätää lentoradan korkeutta, heittimen kallistusta (lentoradan suoruus) sekä nopeutta.

Toimitetaan 50m laukaisukaapelilla. Laporte myöntää heittimelle 3 vuoden takuun sekä elinikäisen takuun heittolavalle.
Tekniset tiedot
Makasiineja 8
Kiekkomäärä 400
Heittoeteisyys (MAX) 100m
Uudelleenlataus aika 1,8s
Virta 12V - 400V
Kiekko tyyppi Standard(110mm)
 
Kiekko