185 Trap 12C Beijing
     
185 Trap 12C on valittu Ateenan sekä Pekingin Olympialaisiin. 185 Trap 12C on saanut arvostusta innovatiivisesta suunnittelusta sekä erinomaisesta työ ja materiaali laadustaan.

Laporte on kehittänyt heittimeen innovatiivisia ratkaisuja kuten solenoid pohjainen laukaisu joka laukaise kiekon välittömästi. Heittimessä on kontrolloitu kiekon tiputus, kiekot ensin erotellaan toisistaan veitsierottimella ja kiekon tippuessaan on pöydässä jousto joka estää kiekon rikkoontumisia. Teknisien sovellutuksien ansiosta heitin tekee huomattavasti vähemmän rikkonaisia kiekkoja koska kiekot eivät ole puristuksissa.

185 Trap 12C heittää erittäin stabiilin lentoradan jokakerta jopa 100 metriin asti. Laporte on toteuttanut säädöt niin että niissä ei tarvita työkaluja. Vain muutamassa minuutissa voit säätää lentoradan korkeutta, heittimen kallistusta (lentoradan suoruus) sekä nopeutta.

Kestävä rakenne ja luotettavuus on Laporten kulmakiviä jo vuodesta 1927. Laporte antaa heittimelle 3 vuoden takuu sekä heittolavalle elinikäisen takuun.
Tekniset tiedot
Makasiineja 12
Kiekkomäärä 400
Heittoeteisyys (MAX) 100m
Uudelleenlataus aika 1,8s
Virta 12V - 400V
Kiekko tyyppi Standard(110mm)
 
Kiekko