185 Trap 8C
     
185 OT 8C on samat ominaisuudet kuin sen isosiskossa 185 OT 12C mallissa joka on valittu Pekingin Olympialaisiin. 185 OT 8C on ollut myyntimenestys ympäri maailmaa. 185 OT 8 C yhdistyy innovaatio ja luotettavuus joka on ollut Laporten 80 vuotisen historian perustana.

Heittimessä on solenoid pohjainen laukaisu joka laukaisee heittimen välittömästi. Heittimessä on kontrolloitu kiekon tiputus, kiekot ensin erotellaan toisistaan veitsierottimella ja kiekon tippuessaan on pöydässä jousto joka estää kiekon rikkoontumisia. Teknisien sovellutuksien ansiosta heitin tekee huomattavasti vähemmän rikkonaisia kiekkoja koska kiekot eivät ole puristuksissa.

Heittopöytä on huippu tarkasti valmistettu ja ruostumaton. Heitin on varustettu lavalla jossa on tärinän esto. Heittolapa on valmistettu erikoisteräksestä ja se on särkymätön, se ei hajoa vaikkakin se osuisi jotakin kiinteä vasten.

Laporte on toteuttanut säädöt niin että niissä ei tarvita työkaluja. Vain muutamassa minuutissa voit säätää lentoradan korkeutta, heittimen kallistusta (lentoradan suoruus) sekä nopeutta.  Heittimen runko on valmistettu hyväksikäyttäen uutta valutekniikkaa joka mahdollistaa erittäin tarkan lopputuloksen.

Laporte myöntää heittimelle 3 vuoden takuun sekä elinikäisen takuun heittolavalle.
Tekniset tiedot
Makasiineja 8
Kiekkomäärä 400
Heittoeteisyys (MAX) 100m
Uudelleenlataus aika 1,8s
Virta 12V - 400V
Kiekko tyyppi Standard(110mm)
 
Kiekko