185 PC 8 C Pro
 
Laporte on käyttänyt monen vuoden kokemustaan hyväksi tehdessään 185PC 8 C PRO:n, joka lanseerattiin 2006 ja se on ollut Laporten kysytyin heitin sporting radoille. Heitin on FITASCin suosittelema, hyväksymä sekä monien seurojen, klubien valinta. 185 PC 8 C PRO on valittu useasti sportingin europaan- ja maailmanmestaruus kisoihin.

185PC 8 C PC PRO on erittäin luotettava, kestävä ja hienoudessaan yksinkertainen heitin joka toimii säästä taikka asennossa riipumatta. Heittimen Tilt jalka tarjoaa erittäin hyvät säädöt; heitin kallistuu 70˚ taakse ja 30˚ eteen sekä 35˚ kummallekin sivulle.Tilt- jalustassa on myös hienosäätö pultit jotka mahdollistavat erittäin tarkat säädöt. Tilt-jalan ansiosta heitin vastaa lentoradoissaan neljää tavallista heitintä esim. Teal, looper vasemmalta, loopper oikealta ja alaspäin lentävä kiekko.

Heitin on PRO sarjan mukaisesti varustettu erittäin laadukkaalla moottorilla ja vaihdelaatikolla. Heittimessä on myöskin kontrolloitu kiekon tiputus, kiekot ensin erotellaan toisistaan veitsierottimella ja pöydälle tippuessaan on pöydässä jousto joka estää kiekon rikkoontumisia. Pöydälle tiputtuaan kiekon paikkaa on kontrolloitu siten että vaikka heitin olisi äärimmäisessä asennossa niin kiekon lentorata on identtinen joka ikinen kerta.

185 PC 8C PROssa on myös särkymätön heittolapa joka ei hajoa vaikka se iskeytyisi jotakin kovaa vasten esim edessä oleva puuta taikka maata. Heitin on ylivoimaisesti laadukkain heitin markkinoilla kuten muutkin PRO-sarjan heittimet.

Toimitetaan 50m lähetin kaapelilla. Laporte myöntää heittimelle 3 vuoden takuun sekä elinikäisen takuun heittolavalle.
Tekniset tiedot
Makasiineja 8
Kiekkomäärä 400
Heittoeteisyys (MAX) 100m
Uudelleenlataus aika 1,8s
Virta 12V
Kiekko tyyppi Standard(110mm)
 
Kiekko