MINOXilla on pitkät perinteet ja vuosikymmenien kokemus optiikan sekä hienomekaniikan saralta. Tarkkuus ja korkea laatu josta saksalaiset tuotteet ovat tunnettuja kuuluu myös MINOXin arvoihin.

Niistä ajoista lähtien kun MINOX lanseerasi kuuluisan vakooja kameran, on MINOX merkkinä yhdistetty äärimäisen hienoihin teknisiin innovaatioihin jotka mahtuvat erityisen pieneen kokoon. Tänäpäivänä MINOX merkkinä yhdistetään äärimmäisen laadukkaisiin tuotteisiin Outdoor-optiikan saralla.

MINOX on käyttänyt tietotaitojaan ja kokemustaan hyväksi kiikaritähtäimissään ja katselukiikareissaan. Tuotteet omaavat parasta tekniikkaa parhaalla laatutasolla, niin että ne tyydyttävät vaativammatkin käyttäjät. Suunnittelussa taikka valmistuksessa MINOX ei tee kompromisseja, jokainen tuote on korkealaatuinen ja valmistuksen tasoltaan täydellinen.

Paras laatu, tarkkuus ja kestävyys ovat arvoja jotka on saavutettu MINOXin korkeilla laatuvaatimuksilla.  

Äärimmäinen suorituskyky vaatii äärimmäisen hyviä raaka-aineta, MINOX käyttää tuotteissaan vain korkealaatuista erikoislasia jotka ovat oikein pinnoitettuja. Kun optiikka on valmistettu on kuva terävä, selkeä ja rikkaan kontrastin omaava.

Kaikki MINOX tuotteet ovat valmistettu äärimmäistä huolellisuutta käyttäen niin että ne täyttäisivät korkeimmatkin vaatimukset, siksi MINOX myöntää tuotteilleen 30vuoden takuun kun ne ovat rekisteröityjä.