Täydelliseen osumaan tarvitaan terävän kuvan omaava tähtäinkiikari, vakaat kädet ja erinomainen ase. Kohteen löytäminen nopeasti ja tarkasti on äärimmäisen tärkeää jotta laukauksesta tulee onnistunut. Hyvässä tähtäinkiikarissa on kirkas kuva, korkeatasoinen värien erottelu ja varjoton näkökenttä. Mikäli kuva on epätarkka taikka sumuinen se pitkittää ja vaikeuttaa onnistunutta laukausta. 

Uusi optinen RTA suunnittelu on käytössä Minox ZA HD kiikareissa. Verrattuna edellisiin ZA mallien kuvaan on RTA korjauksella varustetuissa malleissa on 90% vähemmän optisia virheitä, tämä luo kirkkaan ja terävän näkökentän linssin koko alueelle. Terävä ja kirkas kuva auttaa silmää rentoutumaan jolloin kiikarin läpi katselu on helpompaa eikä se rasita silmiä.

RTA korjaus laajentaa kiikarinläviste kulkevan valomassan halkaisijaa, tällöin kuva aukeaa nopeammin. Tähtäinkiikareissa joissa tätä ominaisuutta ei ole kuva pysyy mustana kunnes päätä on liikutettu niin että silmä osuu kiikarin lävitse kulkevaan valomassaan.  RTA ansiosta laukauksesi on nopea ja onnistunut koska pystyt näkemään kohteen nopeammin, helpommin ja kirkkaasti