Panther X7 Chroma kit
   

3 linssin setti 720€

Chroma kit koostuu Pillan uusista Chromashift linsseistä. Chromasift teknologian linssit korostaa värejä erittäin tehokkaasti ja niistä löytyy optimaalinen linssi eri valo olosuhteisiin. Linssivalikoimasta löytyy erittäin värikylläinen linssi täyteen auringon valoon, normaaliin valoon sopiva linssi joka neutralisoi taustan värit sekä mataliin valo olosuhteisiin sopiva linssi joka voimistaa valon aallonpituutta.

Pillan uusi X7 sanka on erittäin kevyt ja sankojen päät ovat taivuteltavissa niin että ne istuvat täydellisesti. Pokat ovat suunniteltu niin että ne eivät tule silmien eteen jolloin ampujalla on täysin esteetön näkökenttä. Setit ovat saatavissa Post ja No Post versioina, Post versiossa pokissa on erillinen tolppa jossa nenätuen korko on säädettävissä. Post versioon on saatavissa sisälaseille insert johon voidaan valmistaa lasit omilla vahvuuksilla. No Post versiossa nenätuki on suoraan lasissa kiini, nentukia voidaan manuaalisesti säätää niin että ne kantavat koko nenätyynyn alalta jolloin lasit istuvat erinomaisesti.

Chroma Sarjan setissä on kolme eri linssiä
18RHC • 44N • 60HCP 

 

Pilla tekee jatkuvaa tutkimustyötä jotta linssit antaisivat mahdollisimman kirkkaan kuva sekä äärimmäisen korkean värien erottelun. Pilla käyttää Zeissin valmistamia linssejä jotka ovat kehitetty Pillan ja Zeissin yhteystyön tuloksena. Uudessa VIVIX 2 teknologian avulla kuva on täysin terävä eikä kuvassa ole vääristymiä. Tarkoin sekoitettujen värien avulla linsseistä löytyy aina optimaalinen väri kaikkiin valo olosuhteisiin.


 

Panther käyttää Pillan patentoimaa Snap-Tec tekniikkaa jolloin linssin vaihto on nopeaa ja helppoa. Tämän suunnittelun ansiosta linssien vaihto valo olosuhteiden mukaan on käytännöllistä.