Pilla

Pilla tarjoaa parasta linssilaatua mitä on tarjolla maailman vaativimmille urheilijoille.
Jokainen urheilija harjoittelee ahkerasti saavuttaakseen parhaan tuloksen, mutta valitettavasti useimmiten se jää saavuttamatta koska visuaalisen tekijä on jätetty huomioimatta. Huonot lasit väsyttävät silmiä, eivät anna tarkkaa kuvaa, huonontavat käsien ja silmien välistä koordinaatiota, syvyysnäköä ja ajoitusta. Pilla on ottanut urheilijoiden intohimon omaksi käsitteekseen, ja se on auttanut kehittämään optisilta suorituskyvyiltään parhaita mahdollisia laseja urheilijoiden käyttöön.

Pillan DNA on ammunnassa, missä Pillan laseihin luottaa enemmän ammattiurheilijoita kuin kenenkään muun valmistajan laseihin. Ei ole sattuma että useat huippuampujat kuten maailmanmestarit, Olympia mitalistit taikka Hall-of-Fame ampujat ovat valinneet Pillan lasit.
Sittemmin Pillan lasit ovat löytäneet tiensä PGA Tour, LPGA Tour, auto urheilijoiden sekä ratsastusurheilijoiden käyttöön ympäri maailman.

Kaiken takana on ainutkertainen teknologia linsseissä. Linssit antavat parhaan mahdollisen valon hallinnan sekä värien suorituskyvyn. Tuloksena on kirkkaus ja kontrasti jota muut valmistajat vain tavoittelevat. Pillan linssi laatu antaa 100% UV suojauksen. Pillan linssi ei rikkoonnu vaikka siihen ammutaan siksi se tarjoa parhaan suojan mitä markkinoilta on saatavissa.

Pillan linssit yhdistettynä sankoihin jotka ovat suunnittelultaan sekä laadultaan parasta laatuaan ovat kombinaation joka on täysin omassa luokassaan.