Fierce 1
Hinta 3275€

Fierce 1 on Rizzinin uusi premium sektorin kilpa asemalli. Fiercessä on lisätty massaa lukkorungon alaosaan joka sitoo ammuttaessa rekyyliä paremmin.  Tukkien pistoolikahvan muotoilua on parannettu joka  tekee siitä entistä  istuvamman käteen.  Etutukin lukitussalpa on siirretty etutukin päähän painonapiksi, tällä ratkaisulla etutukki on alapuoleltaan solakampi ja käsi pääse lähemmäs piippulinjaan joka parantaa aseen kontrolloitavuutta.

Piipun ylimenokartiot ovat erittäin pitkät ja kiilloitetut jotka vähentävät tuntuvasti rekyyliä sekä parantavat hauliparven kuvion muodostumista. Piippu on normaalisti porattu 18,4mm mittaan uutuutena Rizziini tarjoaa myös yliporattuna 18,6mm piippua joka pehmentää myös aseen rekyyliä.

Mustaa lukkorunkoa koristaa Fierce  kaiverrus ja topleverin vivunpää on lävistetty.  Puuosat ovat tasokkaat grade 2.5 tasoa jotka ovat öljytyt.

Koneisto perustuu Rizzinin tuttuun ja luotettavaan tekniikkaan jolle tehdas myöntää 10 vuoden takuun.

Fierce 1 tulee vakiona 5 vaihtosupistajalla sekä piipunvalitsijalla. Ase on saatavissa myös kiinteillä supistajilla sekä ilman piipunvaihto ominaisuutta.

Fierce 1 on saatavilla lukuisilla lisävarusteilla ja versioina. Ase on saatavissa säädettävällä poskipakalla, mittojen mukaan tehdyllä tukilla taikka raakaperällä. Piipun pituuksista voi valita 71cm – 74cm – 76cm ja 81cm piiput. Tehtaan uutena varusteena on ProSport kisko joka on korotettu sekä kapeneva. Kiskon avulla pään asento on suorempi ja näkyvyys parempi.

Tutustu paremmin lisävarusteisiin ja muihin tilausmahdollisuuksiin oheisesta tilauslistasta.

Tilauslista

 

Toimitetaan mod.100 laukussa

Tekniset tiedot
Kaliberi Paino Piipunpituus cm Ejektorit Supistus Kisko
12/70 - 12/76 3,6kg 71-74-76-81 vakiona 5 vaihtosupistajaa 10x10

*Paino viitteellinen, todellinen paino riippuu piippujen pituuksista sekä varusteista

 

 

 

<