Vertex

 

Hinta 2295€

Vertex on Rizzinin ratahaulikko jonka ampumaomiasuudet sekä muotoilu on suunniteltu edesauttamaan ampujan suoritusta oleellisesti. Rekyyli ja liikkuvuus ovat taattua italialaista laatua.

Uudistuneessa lukkorungon viimeistelyssä on käytetty scroll kaiverrusta sekä se on kromi pinnoitettu joka tekee pinnasta erittäin kulutusta kestävän.

Vertex tarjoaa myös luokassaan eniten, Vertexin vakiovarusteisiin kuuluu muun muassa piipunvalitsin sekä supistajat. Mikäli ase halutaan kiinteillä supistuksilla on se myöskin mahdollista. Patruunapesän olat ovat loivennettu ja kiillotettu sekä piippujen pituuden voi valita kolmesta eri pituudesta 71 -  76 – 81cm. 

Lisävarusteena on tilattavissa myös säädettävää liipaisin, säädettävä poskipakka sekä ulkopuoliset supistajat. Yksilöllisempää asetta haluttaessa voidaan ase käyttää Rizzinin Custom-Shopissa jolloin aseen piippujen pituus, välikiskot, tähtäinkisko, puun laatu… voidaan valita laajasta valikoimasta.  

Mikäli aseen tukki halutaan tilata mittojen mukaan on myös se mahdollista teettää Rizzinin custom-shopissa. Ase toimitetaan aselaukussa josta löytyy myös avain tukin irroitukseen.   

Vertexiä on saatavissa Trap, Skeet sekä Sporting versiot.

Tilauslista

 

Toimitetaan mod.100 laukussa

Tekniset tiedot
Kaliberi Paino Piipunpituus cm Ejektorit Supistus Kisko
12/70 - 12/76 3,6kg 71-76-81 vakiona 5 vaihtosupistajaa 7x7

*Paino viitteellinen, todellinen paino riippuu piippujen pituuksista sekä varusteista