Teague

Teaguen supistajat ovat ehdoton valinta kaikille ampujille jotka vaativat supistajiltaan enemmän. Teague tarjoaa erittäin korkean työnlaadun sekä suorituskykyä parantavaa suunnittelua jota muut valmistajat vain tavoittelevat.

Kaikki supistajat ovat valmistettu erittäin korkealaatuisesta 14/7 ruostumattomasta teräksestä ja ne työstetään CNC koneella. Supistajien mitat suunnitellaan huolellisesti niin että ne ovat täysin yhteensopivat niille tarkoitettuun aseeseen. Supistajat tarkistetaan mitoiltaan niin että ne menevät erittäin tarkoista ohjemitoista lävitse. Valmistuksessa käytetään moderneja valmistusmenetelmiä jotka täyttävät ISO 9002 laatu standardit.

Teague valmistaa supistajat kartioiksi koko matkalta. Kartio on haulikonsupistajissa muodoltaan parempi jonka ansiosta supistaja pienentää aseen rekyyliä, vähentää epämuodostuneita hauleja, tuo tasaisemman kuvan ja parantaa lähtönopeutta. Supistaja avain on myös kartion mallinen jolloin se tartuusupistajaan kiinni siinä määrin että se voidaan poistaa tai tiukentaa piippuun. Tämä innovaatio vaatii supistajlta erittäin korkeaa laatua. Supistajilla voidaan ampua myös rautahauleja aina ½ (MOD) supistukseen asti